Budafoki élesztő, receptek képekkel, süss otthon!

Lángos

Lángos
Az élesztőből, és kevés lisztből langyos vízzel kovászt készítünk, majd a többi hozzávalókkal együtt tésztát készítünk. Duplájára kelesztjük, olajozott deszkára öntjük, és cipókat formázunk belőle. Ujjainkkal széthúzgáljuk , vigyázunk hogy ne szakadjon el, majd forró olajban kisütjük.
Elkészítés lépései: 
Lángos elkészítésének 1. lépése
Duplájára kelesztjük a tésztát
Lángos elkészítésének 2. lépése
Olajozott deszkára öntjük, és cipókat formázunk belőle.
Lángos elkészítésének 3. lépése
Ujjainkkal széthúzgáljuk , vigyázunk hogy ne szakadjon el, és forró olajban kisütjük.
Elkészülési idő: 
50 perc
Bonyolultság: 
Haladó
Szerző: