Budafoki élesztő, receptek képekkel, süss otthon!

Rozmaringkenyér

Rozmaringkenyér
Minden hozzávalót keverjünk össze egy tálban, és hagyjuk a tésztát kb. 3 órát a hűtőszekrényben pihenni. Pihentetés után kevés liszt segítségével formáljuk a tésztát hosszúkás kenyéralakúra és helyezzük egy sütőpapírral bélelt tepsire. A tetejét többször vágjuk be ferdén, és süssük meg a kenyeret 200 fokon kb. 30 perc alatt.
Elkészítés lépései: 
Rozmaringkenyér elkészítésének 1. lépése
1
Rozmaringkenyér elkészítésének 2. lépése
2
Elkészülési idő: 
Sütési idő: kb. 30 perc
Bonyolultság: 
Haladó
Szerző: 
Megosztás:
Hozzávalók: 
  • 750 g liszt
  • 20 g friss Budafoki élesztő
  • 3 ág rozmaring
  • 450 g víz
  • 3 tk só