Exit print modePrint recipe A+ A- Undo all

csokis kalács

Ingredients:

liszt
90 dkg
sütőpor
budafoki élesztő
vaníliás
kakaópor
három pudingpor
margarin
étolaj

Preparation mode:

90 dkg liszthez a krémes pudingot és tejjel és kevés cukorral és felfuttatott budafoki élesztőt hozzáadjuk,2 csomag vaníliás cukrot,2 csomag sütőport,25 dkg kristálycukrot,3 evőkanál étolajat összekeverem és jó alaposan kidagasztom,majd mini cipókat formázok és tepsibe kisütöm.

Elkészítés lépései:

csokis kalács elkészítésének 1. lépése
90 dkg liszthez a krémes pudingot és tejjel és kevés cukorral és felfuttatott budafoki élesztőt hozzáadjuk,2 csomag vaníliás cukrot,2 csomag sütőport,25 dkg kristálycukrot,3 evőkanál étolajat összekeverem és jó alaposan kidagasztom,majd mini cipókat formázok és tepsibe kisütöm.