Exit print mode Print recipe A+ A- Undo all

Disznótoros langalló

Ingredients:

búzafinomliszt
500 g
friss Budafoki élesztő
25 g
15 g
cukor
10 g
sertészsír
100 g
őrölt bors
1 g
tejföl
1 kis pohár
175 g
víz
180 ml
FELTÉT:
tejföl
1 nagy pohár
330 ml
őrölt bors
1 g
sütnivaló kolbász
1 db
(nyersen, bélből kibontva)
hurka
1 db
(nyersen, bélből kibontva)
bajor sütnivaló kolbász
1 db
(nyersen, bélből kibontva)
lilahagyma
1 fej
vöröshagyma
1 fej
apróra vágott húsos szalonna
100 g
csemege uborka
4 db

Preparation mode:

A tészta hozzávalóit mérd ki, és készíts egy lágy tésztát. Tedd egy kiolajozott tálba és letakarva pihentesd kb. 40-50 percet.

Vedd két felé a tésztát és olajos kézzel nyomkodd el sütőpapíros lemezre.

Kend meg a tejföllel és gazdagon pakold meg a feltétekkel. Arra ügyelj, hogy a sütnivaló kolbászokat és a hurkát a tetejére tedd, mivel nyers, hogy meg tudjon sülni!

190 °C-os előmelegített sütőben kb. 20 -22 perc alatt süsd készre.

Jó étvágyat kívánunk!