Exit print mode Print recipe A+ A- Undo all

Gluténmentes baconos-sajtos papucs

Ingredients:

univerzális gluténmentes liszt
500 g
10 g
friss Budafoki élesztő
25 g
margarin
50 g
tojás
1 db
őrölt bors
1 g
cukor
10 g
víz
200 ml
FELTÉT:
kockázott bacon
150 g
tejföl
300 g
reszelt trappista sajt
200 g

Preparation mode:

A tészta hozzávalóit mérd össze egy dagasztógép táljába és készíts homogén tésztát.

Mérd ki egyenként a tésztákat 80 grammra, gömbölyítsd fel és sütőpapíros lemezre nyomkodd el lapos, ovális tésztalapokká.

Kikevert tejföllel alaposan kend meg a tésztákat és szórd meg a baconnal és a reszelt sajttal.

Süsd 180 °C-on 15 percig.

 

Jó étvágyat kívánunk!