Húsos csónak

Ingredients:
Preparation mode:
Töltelék elkészítése:
A tarja mindkét oldalát hirtelen pirosra sütöd, majd egy éles késsel vékony szeletekre vágod. A hagymát vágd apróra és kevés olajon pirítsd üvegesre. Add hozzá a tarját és a paradicsomszószt az összezúzott fokhagymával és ízesítsd sóval, borssal. Fedő alatt párold kb. 10 percet és már kész is, de használat előtt hűtsd ki!
Elkészítés:
A liszthez mérj hozzá minden további hozzávalót és langyos folyadékkal készíts kelt tésztát. Letakarva pihentesd 30-40 percet, majd oszd 100 g-os részekre a tésztát. Felgömbölyítve és letakarva pihentesd 10 percet.
Nyújtófával nyújtsd kb. 10 cm átmérőjű kerek lapra és tekerd vissza a széleket úgy, hogy háromszöget formázzon.
Egy adag tölteléket tegyél a közepébe és letakarva keleszd legalább 40-45 percet.
210 °C-ra előmelegített sütőben süsd 10-12 percet.