Húsvéti töltött kalács !

Ingredients:
Preparation mode:
Elkészítés: A tejet a cukorral langyosra melegítjük ,majd belemorzsoljuk az élesztőt felfuttatjuk.A tejet a cukorral langyosra melegítjük ,majd belemorzsoljuk az élesztőt felfuttatjuk .Majd hozzáadjuk a lisztet a két tojásosok sárgáját,a sót ,a zsírt,és bedagasztjuk.
Ha megkelt a tésztánk akkor kiborítjuk átgyúrjuk,és téglalap alakúra kinyújtjuk,és hosszában három részre vágjuk.
A középső részbe kerül az apró kockára vágott sonka amit összekeverünk a sajt krém harmadával. A tojásokat apró kockára vágjuk és hozzáadjuk a sót,a borsot,és a mustárt,és a krémsajt harmadát,ezzel töltjük a második tészta csíkot. A harmadikat krémsajttal elkever friss reszelt tormával.
A három rész óvatosan feltekerjük ,a végeiket összenyomjuk,és szép hármas fonatott készítünk belőle.Kikent tepsibe tesszük 30 percig kelesztjük ,majd felvert tojással megkenjük a tetejét.220 c előmelegített sütőben tesszük 5 perc után visszavesszük 170 c 45 perc alatt aranybarnára sütjük.
Elkészítés lépései:
A tejet a cukorral langyosra melegítjük ,majd belemorzsoljuk az élesztőt felfuttatjuk.A tejet a cukorral langyosra melegítjük ,majd belemorzsoljuk az élesztőt felfuttatjuk.
Majd hozzáadjuk a lisztet a két tojásosok sárgáját,a sót ,a zsírt,és bedagasztjuk.
Ha megkelt a tésztánk akkor kiborítjuk átgyúrjuk,és téglalap alakúra kinyújtjuk,és hosszában három részre vágjuk.
A középső részbe kerül az apró kockára vágott sonka amit összekeverünk a sajt krém harmadával. A tojásokat apró kockára vágjuk és hozzáadjuk a sót,a borsot,és a mustárt,és a krémsajt harmadát,ezzel töltjük a második tészta csíkot. A harmadikat krémsajttal elkever friss reszelt tormával.
A három rész óvatosan feltekerjük ,a végeiket összenyomjuk,és szép hármas fonatott készítünk belőle.
Kikent tepsibe tesszük 30 percig kelesztjük .
Majd felvert tojással megkenjük a tetejét.
220 c előmelegített sütőben tesszük 5 perc után visszavesszük 170 c 45 perc alatt aranybarnára sütjük.
Ha megsült akkor hagyjuk langyosra kihűlni ,csak utána szeleteljük.