Exit print mode Print recipe A+ A- Undo all

Kenyérlepény szezonális zöldségekkel

Ingredients:

búzafinomliszt
500 g
friss Budafoki élesztő
25 g
15 g
cukor
10 g
étolaj
60 g
joghurt
150 g
víz
150 ml
FELTÉT:
padlizsánkrém
paprika
paradicsom
lilahagyma
sárgarépa
gomba
vagy bármi, ízlés szerint

Preparation mode:

A tészta hozzávalóit mérd ki, majd készíts egy alaposan kidagasztott lágy tésztát.

Oszd el a tésztát 3 egyenlő részre és gömbölyítsd fel és egy olajos edényben letakarva keleszd 40 percen keresztül.

Tedd a tésztákat sütőpapíros lemezre, majd olajos kézzel nyomkodd ki kb. 0,5 cm vastagra.

Kend meg padlizsánkrémmel, majd bőségesen pakold tele összevágott friss zöldségekkel.

Kb. 20-30 perc kelesztés után 210 °C-os sütőben 12-15 perc alatt süsd készre.

Jó étvágyat kívánunk!