Kenyérlepény szezonális zöldségekkel

Ingredients:
búzafinomliszt
500 g
friss Budafoki élesztő
25 g
só
15 g
cukor
10 g
étolaj
60 g
joghurt
150 g
víz
150 ml
FELTÉT:
padlizsánkrém
paprika
paradicsom
lilahagyma
sárgarépa
gomba
vagy bármi, ízlés szerint
Preparation mode:
A tészta hozzávalóit mérd ki, majd készíts egy alaposan kidagasztott lágy tésztát.
Oszd el a tésztát 3 egyenlő részre és gömbölyítsd fel és egy olajos edényben letakarva keleszd 40 percen keresztül.
Tedd a tésztákat sütőpapíros lemezre, majd olajos kézzel nyomkodd ki kb. 0,5 cm vastagra.
Kend meg padlizsánkrémmel, majd bőségesen pakold tele összevágott friss zöldségekkel.
Kb. 20-30 perc kelesztés után 210 °C-os sütőben 12-15 perc alatt süsd készre.
Jó étvágyat kívánunk!