Kókuszos citromos vaníliás fánk

Ingredients:
Preparation mode:
Az élesztőt felfuttatjuk a tejben pici cukorral.A lisztet egy tálba tesszük hozzáadjuk a tojást ,6 dkg cukrot a margarint pici sót szódabikarbónát a citrom reszelt héjját és fél citrom levét.Összedolgozzuk 30 percig kelesztjük.Miután megkelt a tészta ujjnyi vastagra nyújtjuk lisztezett deszkán és korongokat formázunk teszünk rá kiskanál vanília pudingot és két korongot összeillesztünk.Ezután a fánkokat még fél óráig pihentetjük letakarva szobahőmérsékleten.Olajban kisütjük amikor langyos csokimázba mártjuk,melyet az étcsoki kakaópor rumaroma 2 dkg cukorból víz vagy tej hozzáadásával készítettünk.Kókuszreszelékbe forgatjuk pár óráig állni hagyjuk míg az ízek összeérnek.
Elkészítés lépései:
Pihentetjük a megtöltött fánkokat.
Olajban kisütjük.
Csokimázba és kókuszreszelékbe forgatjuk .