Sajtos ropogós 60 perc alatt

Ingredients:
Preparation mode:
A tészta hozzávalóiból gyorsan összeállítottam a tésztát. (Mindent egyszerre kimértem, az élesztőt sem futtattam fel.)
Lereszeltem a sajtokat. Háromféle sajt volt itthon: trappista, füstölt parenyica és cheddar, ebből összesen 100 grammot. Eddig a tésztám pihent.
Lisztezett szilikonos sütőlapon a tésztát 34 x 40 cm téglalappá nyújtottam, megkentem ketchuppel, megszórtam a reszelt sajttal.
Derelyevágóval háromszögekre vágtam.
A sütőlappal együtt áthúztam a tepsire, majd tettem is egyből a sütőbe. A sütőm nem volt előmelegítve, 230 fokra kapcsoltam és 25 perc alatt szép ropogósra sütöttem a sajtos háromszögeket.
Ahol kicsit összenőttek ott a derelyevágóval szétválasztottam őket.
Megjegyzés: Nincs vele sok munka, nem kell egyesével a tepsire rakosgatni a kis darabkákat, így rengeteg időt nyerhetünk. Ebből a mennyiségből 1 normál tepsivel lesz.
Aki kevésbé ropogósan szereti, kicsit hamarabb vegye ki, ne süsse ennyire pirosra.