Exit print mode Print recipe A+ A- Undo all

Sonkás élesztőpástétom

Ingredients:

BUDAFOK élesztő
4 kocka
vaj
60 g
nagy vöröshagyma
1 fej
tojás
3
mustár
1 kk
sonka
150 g
reszelt trappistasajt
100 g
szójaszósz
4 tk
majoranna
fokhagyma
bors

Preparation mode:

1. A vajon megfonnyasztjuk az apróra vágott hagymát és a felkockázott sonkát
2. Hozzáadjuk az élesztőt és mérsékelt tűzön folyamatos keverés mellett addig főzzük, amíg krémes lesz az állaga.
3. Hozzákeverjük a mustárt, a szójaszószt, sózzuk, borsozzuk.
4. Hozzáadjuk a három tojást és sűrűre főzzük.
5. Belekeverjük az előzőleg lereszelt sajtot.
6. Levesszük a tűzről és ízlés szerint fokhagymával, illetve majorannával ízesítjük. Hűtve tálaljuk.