Exit print mode Print recipe A+ A- Undo all

Sütőben sült banános-csokis fánk

Ingredients:

búzafinomliszt
500 g
friss Budafoki élesztő
25 g
5 g
cukor
50 g
rum aroma
2 csepp
sütőmargarin
50 g
tej
260 ml
tojás
1 db
citromhéja
1 db
TÖLTELÉK:
banán
2 db
tejcsokoládé
1 tábla

Preparation mode:

A tészta hozzávalóit készítsd össze és dagaszd ki alaposan a fánkot. A tésztának közepesen lágynak kell lennie.

Letakarva pihentesd 30 percet.

Nyújtófával nyújtsd ki 2-3 mm vastagra és egy kb. 9 cm átmérőjű kerek kiszúróval szúrd ki a tésztát.

Egy tésztalapra tegyél pár vékony karika banánt és egy kevés apróra vágott csokoládét ízlés szerint, majd fedd le egy másik tésztalappal.

Letakarva keleszd kb. 1-1,5 órát, majd sütőpapíros lemezen 190 °C-os sütőben süsd 10-12 percet.

Jó étvágyat kívánunk!