Budafoki élesztő, receptek képekkel, süss otthon!

Süss bátran és nyerj!

Süss valami finomat a Budafoki élesztő segítségével, töltsd fel receptedet, valamint az elkészült étel fotóját recepttárunkba és nyerj stílusos konyhai gépeket!

A játék 2016. március 10. – 2016. április 3. között tart. A beküldött recepteket szakmai zsűri értékeli, a legjobbakat pedig értékes nyereményekkel díjazzuk. Receptjeidet beküldheted Sós finomságok, Édes finomságok, illetve Mentes (gluténmentes) finomságok kategóriában.

A legjobb recept beküldője kategóriától függetlenül egy a Budafoki Élesztő színeiben pompázó Bosch konyhai robotgéppel gazdagodik, a kategóriák győztesei pedig Bosch botmixert nyerhetnek. Emellett minden győztesünk megkapja zsűritagunk, Tóthné Libor Mária, vagyis a Limara Péksége blog szerzőjének Házi Pékek Alapkönyve című könyvét is, amelyből további praktikákat tanulhatsz az otthon sütésről!

A részvételhez nem kell mást tenned, mint feltölteni a receptedet képpel együtt a www.eleszto.hu/receptfeltoltes aloldalon található recepttárba, beikszelni a „Szeretnék részt venni az eleszto.hu nyereményjátékán!” rubrikát és megadni az adataidat (Név, telefonszám, email cím), hogy értesíthessünk, amennyiben a szakmai zsűri a Te finomságodat találta a legjobbnak. 

Figyelem! A receptek nem jelennek meg azonnal a recepttárban, csak az oldal adminisztrátorának jóváhagyását követően aktiválódnak! 

További részletek és a játékszabályzat a www.eleszto.hu/sussbatran/szabalyzat weboldalon.

Süss otthon, süss bátran, süss az értékes nyereményekért! Receptre fel! 

Szakmai partnerünk: