Reggeli kakaós és fahéjas csigák

Ingredients:
Preparation mode:
A hajtogató margarin kivételével készíts egy rugalmas hűvös tésztát és letakarva pihentesd hűtőben 30 percet.
A hajtogató margarint nyújtsd ki és csomagold bele a tésztába:
Fordítsd el 90 fokkal, nyújtsd ki és végezz egy dupla hajtást:
Ismét tedd hűtőbe 15 percre.
A 15 perc elteltével ismételd meg a hajtást és újra tedd a hűtőbe 30 percre.
A tésztát nyújtsd ki kb. 60×40 cm-es, 3 mm magas téglalapra. Felezd meg (a 2 féle töltelék számára) és kend le felületüket tejjel.
A fahéjas és kakaós töltelékeket készítsd el és egyenletesen oszlasd el a tésztákon. A tetejét nedvesítsd vízzel és szorosan (de ne túl szorosan) tekerd fel a csigákat.
Egy éles késsel kb. 1 ujjnyi vastagra szeleteld és sütőpapíros lemezre helyezd őket.
Gondosan fóliázd le és egy éjszakára tedd hűtőbe, majd reggel 180 °C-os előmelegített sütőben 12-15 perc alatt süsd készre.