Exit print mode Print recipe A+ A- Undo all

Sajtos-pestós kenyérrudacskák

Ingredients:

víz
220 g
tésztához
cukor
30 g
tésztához
Budafoki élesztő
½ kocka
tésztához
olívaolaj
130 ml
tésztához
liszt
350 g
tésztához
8 g
tésztához
pesto (Genovese vagy Pesto Rosso)
60 g
töltelékhez
olvasztott vaj
65 g
megkenéshez

Preparation mode:

A tészta hozzávalóit összekeverjük, egy egynemű tésztát gyúrunk, majd lefedve kb. 30 percig kelni hagyjuk. A tésztát négyzet alakúra nyújtjuk, az egyik felét megkenjük pestóval és megszórjuk mozzarellával. Ezután összehajtjuk és egy éles késsel csíkokra vágjuk. A csíkokat spirál alakban megcsavarjuk és egy sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük. 200°C-on kb. 15-17 percig sütjük. Tálalás előtt a sajtos-pestós kenyérrudacskákat megkenjük olvasztott vajjal. A legjobb még melegen tálalni és fogyasztani!

Elkészítés lépései:

Sajtos-pestós kenyérrudacskák elkészítésének 1. lépése
Sajtos-pestós kenyérrudacskák elkészítésének 2. lépése