Serpenyős húskrémes lepény

Ingredients:
búzafinomliszt
500 g
friss Budafoki élesztő
25 g
só
10 g
cukor
5 g
étolaj
50 g
tej
300 ml
TÖLTELÉK:
húsos melegszendvics krém
1 konzerv
sajt
200 g
Preparation mode:
A tészta hozzávalóit mérd ki és készíts gyors mozdulatokkal egy közepesen lágy tésztát. Olajozd meg a tészta felületét és pihentesd 15 percet.
Oszd el a tésztát 6 egyenlő részre és készítsd belőle gomócokat.
A tésztákat nyújtsd ki a serpenyő átmérőjére, majd tegyél egy tésztát a serpenyőbe és közepes lángon süsd meg mindkét oldalát pár perc alatt.
Kend meg a tésztát a melegszendvicskrémmel szórd meg sajttal majd hajtsd félbe és még 1-2 percig süsd.
Jó étvágyat kívánunk!