Exit print mode Print recipe A+ A- Undo all

Serpenyős húskrémes lepény

Ingredients:

búzafinomliszt
500 g
friss Budafoki élesztő
25 g
10 g
cukor
5 g
étolaj
50 g
tej
300 ml
TÖLTELÉK:
húsos melegszendvics krém
1 konzerv
sajt
200 g

Preparation mode:

A tészta hozzávalóit mérd ki és készíts gyors mozdulatokkal egy közepesen lágy tésztát. Olajozd meg a tészta felületét és pihentesd 15 percet.

Oszd el a tésztát 6 egyenlő részre és készítsd belőle gomócokat.

A tésztákat nyújtsd ki a serpenyő átmérőjére, majd tegyél egy tésztát a serpenyőbe és közepes lángon süsd meg mindkét oldalát pár perc alatt.

Kend meg a tésztát a melegszendvicskrémmel szórd meg sajttal majd hajtsd félbe és még 1-2 percig süsd.

Jó étvágyat kívánunk!