Triplacsokis szívbriós

Ingredients:
Preparation mode:
A tészta hozzávalóit gondosan mérd össze egy tálba és a langyos tejjel alaposan dagaszd ki a tésztát.
Letakarva pihentesd legalább 30 percet.
Nyújtsd ki a tésztát kb. 40×30 cm méretűre. A töltelék hozzávalóit (csokicsepp kivételével) keverd simára pár perc alatt. Kend meg a tésztát a kakaós krémmel, majd szórd meg egyenletesen a csokicseppel.
Tekerd fel a csigát a két szemben lévő oldal felől úgy, hogy középen érjen össze, majd másfél ujjnyi vastagra szeleteld fel és helyezd sütőpapíros lemezre.
Letakarva keleszd legalább 1 órát, majd felületét egésztojással kend le és 180 °C-os sütőben 10-12 perc alatt süsd készre.
Díszítés:
Készítsd el a cukorszirupot: tedd egy edénybe a cukrot és a vizet, majd forráspontig melegítsd fel.
A cukorsziruppal kend le a sütemény felületét, majd kihűlés után fehércsokoládét reszelj a tetejére.
Jó étvágyat kívánunk!