Hozzávalók
- BL 55 finomliszt500 g
- friss Budafoki élesztő25 g
- só10 g
- eritritol80 g
- tojás1 db
- margarin80 g
- kókusztej180 ml
- TÖLTELÉK:
- tehéntúró500 g
- tejföl150 g
- eritritol150 g
- ribizli150 g
Elkészítés:
Töltelék elkészítése:
Ribizli kivételével a töltelék hozzávalóit egy tálba mérjük és botmixerrel krémesre keverjük.
Sütemény elkészítése:
A tészta hozzávalóit összemérjük egy tálba és gyors mozdulatokkal egy közepesen lágy tésztát készítünk. Letakarva kelesztjük 30 percet.
Kb. 60×40 cm-es téglalap alapúra nyújtjuk a tésztát és egyenletesen elkenjük rajta a túró tölteléket. Gazdagon beszórjuk friss ribizlivel.